De kern van ons succes? Onze getalenteerde medewerkers! Zij geven vorm aan onze cultuur, onze waarden en ons succes. Daar zijn we trots op.

We hebben momenteel meer dan 3700 mensen in dienst in meer dan 50 landen. Als bedrijf geloven wij in het opbouwen van vertrouwen. Daarom beschikken wij over lokale experts in de markten die we bedienen. Zij kennen precies de behoefte van de 
eindconsument, zodat we onze partners beter kunnen adviseren en helpen met hun innovaties.

Met een grensverleggende spirit, passie en innovatie zijn onze getalenteerde experts altijd bezig met het ontwikkelen en formuleren van nieuwe oplossingen om aan de behoeften van onze leveranciers en klanten te voldoen.

Als bedrijf zijn we toekomst gericht. Of het nu duurzame oplossingen betreft of het omarmen van nieuwe digitale mogelijkheden: we blijven voorop lopen in innovatie en helpen onze partners om hetzelfde te doen.

Onze ambitie is om altijd een stap verder te gaan en met onze hoogwaardige producten, digitale diensten en duurzame oplossingen een waardevolle bijdrage te leveren aan een betere wereld van morgen - voor iedereen.

Ondernemend. Vrijheid om te handelen. Partnerschappen. Ambitieus. Dit zijn de waarden die niet alleen ons bedrijf kenmerken, maar ook onze mensen.

Digitale Transformatie