Jouw carrière bij IMCD

Ondernemend. Vrijheid om te handelen. Partnerschappen. Ambitieus. Dit zijn de waarden die niet alleen ons bedrijf definiëren, maar ook onze medewerkers.
Digital
Wij zijn continu bezig om onze diensten te optimaliseren door middel van digitalisering, zodat wij betere ervaringen voor onze klanten kunnen creëren. Wij hebben een aantal systemen en digitale tools geïmplementeerd om onze bestaande processen te verbeteren. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het gebruik van AI en business intelligence en een klantenportaal dat 24/7 toegang biedt tot relevante product- en commerciële gegevens.
Sales & Technical
Technische expertise en commerciële gedrevenheid gaan bij IMCD hand in hand.Als technisch expert help je onze klanten met de innovaties van morgen.


Onze Account Managers volgen de trends binnen hun markt en weten in te spelen op de behoeften van de klant.


Als Customer Service of Inside Sales Representative schakel je voortdurend tussen klanten, leveranciers, magazijnen en transporteurs.


Commerciële gedrevenheid, productkennis, innovatie, technische ontwikkelingen en de beste service zijn de belangrijkste kernwaarden van het succes van IMCD.

IMCD Rotterdam

Wilhelminaplein 32, 3072 DE Rotterdam, The Netherlands


IMCD Mechelen

Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen, Belgium


IMCD Amsterdam

Herikerbergweg 240, 1101 CT Amsterdam, The Netherlands