To Overview

чэрв 27, 2023

-

Tasty Tuesday: Plantaardige Varkens- & Rundvlees aroma’s en kleuren

Elke maand selecteert IMCD een nieuwe kleur, aroma en/of ander natuurlijk ingrediënt gebaseerd op de markttrends en in lijn met de wensen van de consument. Ontdek de favorieten van deze maand en neem contact op als ze passen in een van uw projecten.

Wat motiveert consumenten vandaag de dag? Alternatieve eiwitten zijn een snelgroeiende en veelbelovende sector binnen de voedselindustrie. Consumenten kiezen steeds vaker voor plantaardige producten, gemotiveerd door factoren zoals nieuwsgierigheid, bezorgdheid om dierenwelzijn en de wens voor een gezondere levensstijl. Deze verschuiving in consumentengedrag biedt aanzienlijke kansen voor bedrijven die actief zijn in deze sector. 

Op dit moment is 31% van de consumenten ontevreden over de smaak van plantaardige varkens- en rundvleesproducten, terwijl 27% van mening is dat deze alternatieven niet authentiek genoeg zijn. Om deze uitdaging aan te pakken, bieden wij met trots onze ''Taste Building Blocks'' aan voor plantaardig varkens- en rundvlees: een stapsgewijze benadering om heerlijke en authentieke plantaardige varkens- en rundvleesproducten te ontwikkelen.  

 

Laten we samen heerlijke en authentieke plantaardige varkens- en rundvleesproducten creëren, die een unieke eetervaring bieden aan consumenten en bijdragen aan een duurzamer dieet.

 

Geïnteresseerd? Vraag nu uw samples aan.